24

Meivakantie

Ondertussen wordt het steeds spannender op de vakantieBSO, want de kinderen ontvangen een brief van Marty McVlieg. In deze brief verteld Marty dat zijn goede vriend, de verstrooide professor dokter Bruin, door de tijd heen is gereisd en per ongeluk allerlei gebeurtenissen veranderd heeft. Als de kinderen Marty niet helpen in de zomervakantie en de gebeurtenissen weer plaats laten vinden zoals het hoort, zou de wereld er heel anders uitzien in 2019. In de meivakantie hebben we nog even tijd om te oefenen. We bespreken met de kinderen de 6 tijdsvakken waar we straks naartoe moeten, en verdiepen ons in hoe de mensen toen leefde, hoe ze zich kleedden, hoe ze reisden en wat ze aten. Aan het eind van deze vakantie zijn we helemaal klaar voor ons tijdreisavontuur aankomende zomer!  

 

Ook komen er weer verschillende workshops aan bod. Omdat het inschrijven van de workshops tegelijk met het opgeven van de vakantie dagen niet geheel vlekkeloos verliep hebben we besloten een aparte aanbiedingsbrief te maken voor het opgeven van de workshops. Deze ontvangt u later.

Dinsdag 30 april zullen wij alle kinderen van 4 tot en met 7 jaar meenemen voor een nieuwe Buiten Belevingsdag op de kinderboerderij. Deze dag gaan we op Astrix en Obelix kamp en nemen we de kinderen mee naar de tijd van de Grieken en Romeinen. Zorgt u er alstublieft wel voor warme, oude kleding die vies mag worden en/of kapot mag gaan? De 8+ kinderen gaan levend stratego spelen in het bos.

Aanmelden

Wij verwelkomen uw kind(eren) graag de komende meivakantie.  

Mocht u nog opvang zoeken voor de Meivakantie dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice; info@spelenderwijsede.nl

Programma ouders en kinderen meivakantie 2019 (1)

TERUG