Vacature Voor PO Besma, circa 11.5 uur per week

Wij zijn op zoek naar een leuke, creatieve en betrokken pedagogisch medewerker voor circa 11,5 uur per week. (tijdens schoolweken)

Ten behoeve van Peuteropvang  Besma (voorheen ‘t Vlinderveld) (op islamitische grondslag): Je werkt  op: maandag-, woensdagmiddag en vrijdagochtend.

Spelenderwijs heeft in de gemeente Ede 18 peuterspeelzalen: 

 

Waar peuters gezien en gehoord worden, door te kijken en te luisteren laten we activiteiten en materialen goed bij hun ontwikkeling aansluiten. Zo worden peuters bij onze speelzalen en voorscholen spelend wijs. Jij bent verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als in individueel opzicht. Je schept een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en je stimuleert kinderen, door middel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan en het gezamenlijke werkplan, zich verder te ontwikkelen.

Waar we samenwerken met verschillende scholen met verschillende achtergronden. O.a. in drie voorscholen op reformatorische grondslag en 1 op islamitische grondslag.

 

Je komt in een leuk team met 3 andere collega’s te werken. Peuteropvang ‘t Vlinderveld is 9 dagdelen per week geopend en biedt peuteropvang volgens de VVE methode Piramide op islamitische grondslag. Op de groep staat een pedagogisch medewerker met een islamitische achtergrond en een pedagogisch medewerker zonder deze achtergrond. Er wordt gewerkt vanuit respect voor de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen en ouders. We hebben een gezamenlijk werkplan (Spelenderwijs en basisschool Al Amana) dat waarborgt dat de locatie een herkenbare identiteit heeft met eigen gewoontes en rituelen passend bij het islamitische karakter.

 

In verband met de samenstelling van het team zoeken wij op dit moment een medewerker met een niet islamitische achtergrond.

 

Functie-eisen en vaardigheden:

Kindgerichte opleiding op MBO-niveau 3 of 4, bijv. SPW

Geldig EHBO en BHV-diploma, dan wel bereidheid deze te behalen

In bezit van een VVE certificaat, bij voorkeur Piramide

Enige jaren ervaring in het werken met de doelgroep

In bezit van de taaltoets 3F

Zelfstandigheid en eigen initiatief zijn van belang

 

Wij bieden
Een werkplek waar je samen met enthousiaste collega’s een sfeer creëert waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden om nieuwe dingen te ondernemen. Inschaling en rechtspositie conform CAO Kinderopvang schaal 6.

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kunt u terecht bij Ellen Roza, Unitmanager Spelenderwijs.

Bereikbaar op tel. (0318) 20 80 80 op maandag, dinsdag en vrijdag.

Sollicitatie
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt, maak dit dan kenbaar en solliciteer voor vrijdag 16 maart 2018 op vacatures@malkander-ede.nl.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 23 maart a.s. tussen 9.30 en 12.30 uur.

TERUG