Over ons

Spelenderwijs: kinderopvang in Ede

Als u opvang zoekt voor uw kind of kinderen, wilt u natuurlijk het beste voor ze. Samen met u zorgen wij voor de opvang die bij uw kind past. Kinderen liefdevol opvoeden of anders gezegd verzorgen, begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, dat is onze professie. Spelenderwijs Ede biedt een veilige en uitnodigende omgeving waar uw kind zich welkom voelt en zich spelenderwijs kan ontwikkelen. We doen dit met circa honderd medewerkers op bijna dertig locaties in de gemeente Ede. Samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen is hier een onderdeel van. Met elkaar en voor elkaar!

Peuteropvang en voorschool van 2 tot 4 jaar

Kinderen liefdevol opvoeden of anders gezegd verzorgen, begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, dat is onze professie. Als peuters zich op hun gemak voelen gaan ze spelen. En door betrokken, met volle aandacht, te spelen ontwikkelen ze zich. Wij kijken en luisteren naar peuters en kunnen activiteiten en materialen goed bij hun ontwikkeling laten aansluiten. Zo worden peuters bij onze speelzalen en voorscholen spelend wijs.

Buitenschoolse opvang en vakantie opvang

Of u nu moet werken of andere redenen hebt om verantwoorde, professionele opvang voor uw kind te zoeken: er is altijd een BSO van Spelenderwijs Ede bij u in de buurt. Welke van onze locaties de voorkeur ook heeft: uw keuze is gegarandeerd goed. Dat bewijst de mooie, ruime acht die ouders en kinderen ons gemiddeld geven! Gevarieerde speel- en leefruimtes. Thema’s en workshops voor allerlei sport-, spel- en dansactiviteiten. Veel kan en weinig moet. Zinvolle vrije tijd en altijd iets te beleven bij de bso!

Malkander

Spelenderwijs is onderdeel van Malkander. Malkander is een stichting voor maatschappelijke dienstverlening in de gemeente Ede. Wij geloven in een samenleving, waarin we naar elkaar omkijken en waarin jong en oud kan meedoen en zich kan ontwikkelen in eigen tempo. Onder het motto ‘Met elkaar, voor elkaar!’ willen wij samen met u bouwen aan deze samenleving. Wij geven advies, (praktische) informatie en passende ondersteuning op onder meer de volgende gebieden:

  • Jeugd & jongeren
  • Thuis & gezin
  • Inwonersondersteuning
  • Ontmoeten en verbinden
  • Vrijwilligerswerk
TERUG