Bij Spelenderwijs zijn we ervan overtuigd dat je door te spelen wijs kunt worden. Door te spelen ontdek je de wereld en worden vaardigheden versterkt, deze visie is terug te vinden in al onze locaties. Elke locatie is uniek en zorgt op zijn eigen manier voor een balans tussen spelen en ontwikkelen, tussen opvang en opvoeding. Samen met u willen wij de beste opvang voor uw kind(eren) realiseren op een wijze waarbij de kinderen zich veilig, prettig en vertrouwd voelen.

Spelenderwijs biedt peuteropvang/voorscholen en buitenschoolse opvang.

Peuteropvang Ede BV KvK nr. 63507706 en Buitenschoolse Opvang Ede BV KvK nr. 59127740 vallen onder de Holding Spelenderwijs Ede BV.

Klokkenluidersregeling

Met ingang van 1 juli 2016 is de wet Huis voor Klokkenluiders (regeling omgaan met melden vermoeden misstand of onregelmatigheid) in werking getreden. Spelenderwijs hecht aan het voeren van een deugdelijk integriteitsbeleid en als onderdeel daarvan, aan een goed klokkenluidersbeleid. Klik hier voor de regeling.

Voor meer informatie en/of advies kunnen melders terecht bij:

Het Huis voor klokkenluiders
website:         www.huisvoorklokkenluiders.nl
Bezoekadres: Maliebaan 72 te Utrecht
telefoon:         088 - 3713030
e-mail:           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.