Voor bso in Ede bent u bij Spelenderwijs aan het juiste adres. Of liever gezegd: bij ons hebt u de keuze uit maar liefst 10 adressen voor verantwoorde en fijne buitenschoolse opvang. Een huiselijke en veilige plek waar uw zoon of dochter met plezier naar toe gaat. Waar vaste, gekwalificeerde pedagogisch medewerkers oog en oor hebben voor uw kind, en hart voor hun werk.

Bso Ede: heel tevreden over Spelenderwijs
Het is een rustig idee als u weet dat uw kind in goede handen is en het leuk heeft op de bso. Dat u daar wel zeker van kunt zijn, blijkt uit het tevredenheidsonderzoek dat we hielden onder ouders en kinderen van onze bso’s. Gemiddeld scoorde Spelenderwijs met de buitenschoolse opvang een dikke 8. De kinderen gaven zelfs een 8,5!

Kinderraad
Een van de redenen voor de tevredenheid over de bso is dat we vraaggericht werken: wat willen ouders? En wat willen de kinderen zelf? Via de Kinderraad geven we ook hen een stem. Zij mogen meepraten, leuke activiteiten bedenken en zelf dingen organiseren.

Altijd wat te beleven!
Bij de bso is er altijd wat te beleven. Omdat wij zien dat kinderen spelend wijzer worden. En omdat we elke dag weer ons best doen om ze een aantrekkelijke en uitdagende omgeving te bieden. Met leuke en gevarieerde, leeftijdgebonden activiteiten op én buiten de locatie. En met een uitgebreide collectie speelgoed.

Workshops
En hadden we eigenlijk al verteld over de workshops die we regelmatig aanbieden, zoals houtbewerken, streetdance, mad science, EHBO en fotografie? En dat we van alles organiseren rond thema’s?

Meer weten?
We kunnen u nog meer vertellen over de fijnste bso’s in Ede. Veel meer. En dat doen we ook graag. Maak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een kop koffie en een rondleiding op locatie. En neem gerust uw kind mee.

Meer gedetailleerde informatie vindt u ook in het Spelenderwijs Informatieboekje BSO en in ons Pedagogisch beleidsplan.


SZWbanner toeslag 468x60