In verband met de verhuizing van Magic Kids naar de Panta Rhei hebben we een nieuw LRKP nummer gekregen voor uw belastingtoeslag Kinderopvang, het nieuwe nummer dat u moet gaan gebruiken is 224714211.

 

Contactgegevens   Tarieven   Openingstijden  
Palmedreef 4, 6716 HB Ede                        
Inspectierapport GGD                    
Tel.nr. 06 36 54 94 55   Pedagogisch werkplan   Naschoolse opvang  
Reg.nr. 224714211   Folder      
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Thema's      

 

 

 

Wat is toch de magie van Magic Kids? Zijn het de leuke activiteiten, zoals de workshops die we regelmatig aanbieden? Is het de uitgebreide keuze aan spelmaterialen? Of de fijne locatie waar we alle ruimte hebben, zowel binnen als buiten? Om te knutselen, spelletjes te doen of lekker op de zitzakken een boek of de Donald Duck te lezen. Maar ook om te hockeyen, te voetballen, trefbal te spelen. Op ons eigen terrein, of op het grote sportveld om de hoek. Of is het misschien het team dat ervoor zorgt dat kinderen zo graag naar deze bso gaan?

Actief team
Nathalie, Miranda en Anke zijn de pedagogisch medewerkers. Samen vormen ze een hecht en actief team voor Magic Kids. Omdat ze verschillen in leeftijd, vormen ze een mooie mix van waardevolle ervaring en frisse, actuele inzichten en ideeën. Jong of al wat ouder: ze zijn betrokken bij de kinderen, en doen graag mee met sport en spel.  

Veel te doen
Met een groepje in de Stint, onze elektrische bolderkar, naar de kinderboerderij. Naar de speeltuin in de buurt. Meedoen aan workshops over fotografie, dans, houtbewerken, EHBO (met certificaat!). Activiteiten rond thema’s als koken, jungle, glitter & glamour. Tennis, volleybal, basketbal. Bij Magic Kids is veel te doen. De kinderen hebben ook zelf een stem in het programma, via de Kinderraad. 

Lekker dichtbij
De kinderen van Magic Kids komen voornamelijk van vier verschillende scholen. De Panta Rhei, de Edese Montessorischool, De Vlinderboom  en De Brugge. De oudere kinderen gaan zelf naar de bso, de jongsten worden lopend gehaald.

Vakanties en studiedagen
Magic Kids is ook geopend tijdens vakanties en op studiedagen van school. Dan maken we er nog meer dan anders samen een feestje van!  Met speciale thema’s, en leuke uitstapjes. En natuurlijk met sport en spel.

Kennismaken
Zin om eens te komen kijken? Altijd welkom! Uw kind mag natuurlijk ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Loop na schooltijd binnen of maak eerst even een afspraak. Dan hebben we meer tijd voor u.


Direct inschrijven.